Litijumske baterije za solarne panele DEYE 15kWh

520.296 RSD
Sa PDV-om
Litijumske baterije 15kwh
200 Kom.
Disponibil

Litijumske baterije za solarne panele DEYE 15kWh

Količina
Брза куповина

Брза куповина

Litijumske baterije za solarne panele DEYE 15kWh (реф. Litijumske baterije 15kwh)

Пошаљите захтев за куповину овог производа. Позваћемо вас ускоро.

Учитавање...

XVOLT SOLARNA BATERIJA 15KWh 51,6 V LiFePO4 280Ah

XVOLT solarne baterije sa LiFePO4 tehnologijom (Fosfat od gvožđa i litijum) pružaju sigurno i pouzdano rešenje za korišćenje zelene energije. Ove baterije su kompatibilne sa većinom hibridnih invertora, što olakšava njihovu integraciju u solarne sisteme. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovih baterija:

- Upotrebljiva energija: 14,4 kWh

- Napon: 51,2 V

- Nominalni napon: 51,2 V

- Opseg naponskog pražnjenja: 48-57,6 V

- Monofazni 220V

- Maksimalna struja punjenja/pražnjenja: 120 A

- Dubina pražnjenja: 95%

- Mogućnost paralelnog povezivanja od 1 do 6 baterija

- Više od 8000 ciklusa trajnosti

- Procenjeni vek trajanja od 15 godina

- Radna temperatura od -10°C do +50°C

- XVOLT baterija je opremljena ugrađenim BMS Tesla (sistem upravljanja baterijom)

- Dimenzije (D x Š x V): 610 x 35 x 955 mm

- Težina: 159 kg

Ova baterija je idealna za zimske uslove i može raditi pri temperaturama do -10°C, pogodna je za kućne i industrijske solarne sisteme. Sada je pravo vreme da se pridružite i iskoristite sigurnu, održivu i efikasnu energiju sunca. Sistem baterija XVOLT podržava EVE&TESLA.

Predstavljanje Solarne Baterije XVOLT 15KWh - Korak ka Održivoj Budućnosti

U vreme kada održiva energetska rešenja postaju sve važnija, Solarna Baterija XVOLT od 15 kWh, sa naprednom LiFePO4 tehnologijom, kapacitetom od 280 Ah i radom na 51,6 V, predstavlja značajan korak ka efikasnom i ekološkom skladištenju energije. Proizvedena od strane XVOLT, lidera u industrijskim PCS invertorima, stanicama za punjenje električnih vozila i baterijama za električne automobile (EV), ova solarna baterija ima potencijal da revolucionira način na koji prikupljamo i skladištimo solarnu energiju.

Moć LiFePO4 Tehnologije

Solarna Baterija XVOLT 15KWh je opremljena naprednom LiFePO4 tehnologijom (Fosfat od gvožđa i litijum). Ali šta ovu tehnologiju čini tako izuzetnom?

1. Sigurnost na Prvom Mestu: LiFePO4 baterije su poznate po svojim superiornim sigurnosnim karakteristikama. Izuzetno su odoljne termalnom zapaljenju, što ih čini odličnim izborom za primene gde je bezbednost od suštinskog značaja.

2. Dugotrajnost: LiFePO4 baterije imaju značajno duži vek trajanja u poređenju sa tradicionalnim olovnim baterijama. Ovo znači manje zamena, smanjujući dugoročne troškove i uticaj na životnu sredinu.

3. Visoka Gustina Energije: LiFePO4 baterije pružaju impresivan odnos energije prema težini, što znači da mogu skladištiti značajne količine energije bez značajnih gabarita ili težine.

4. Efikasnost: Ove baterije su poznate po visokoj efikasnosti punjenja i pražnjenja, obezbeđujući minimalne gubitke energije tokom procesa skladištenja i oslobađanja.

XVOLT - Pionir u Održivoj Tehnologiji

XVOLT, proizvođač iza Solarne Baterije XVOLT, je priznat lider u različitim rešenjima za održ

ivu energiju:

1. Industrijski PCS Invertori: Njihovi sistemi za konverziju energije (PCS) dizajnirani su da maksimiziraju energetsku efikasnost i pouzdanost, igrajući ključnu ulogu u raznim industrijskim aplikacijama.

2. Stanice za Punjenje Električnih Vozila (EV): Sa rastom tržišta električnih vozila (EV), stanice za punjenje vozila imaju ključnu ulogu u obezbeđivanju efikasne i praktične infrastrukture za punjenje.

3. Baterije za Električne Automobile (EV): XVOLT je na čelu razvoja visoko performantnih baterija za električna vozila. Njihova posvećenost unapređenju tehnologije EV usklađena je sa globalnim trendom prema održivijem prevozu.

Zelenija Budućnost sa Solar

nom Baterijom XVOLT 15KWh

Solarna Baterija XVOLT 15KWh donosi mnoge prednosti, uključujući energetsku nezavisnost, smanjenje uticaja na životnu sredinu i dugoročno manje troškove. Bilo da ste vlasnik kuće koji želi skladištiti višak solarne energije, preduzeće u potrazi za smanjenjem troškova električne energije ili zaljubljenik u električna vozila koji promoviše održivi transport, ova baterija menja pravila igre.

S posvećenošću XVOLT prema inovacijama i održivosti, Solarna Baterija XVOLT 15KWh predstavlja sjajan primer kako tehnologija može doprineti čistijoj, efikasnijoj i održivoj budućnosti. Ovo nije samo obična baterija; ovo je korak prema čistijoj, efikasnijoj i održivijoj budućnosti.

Litijumske baterije 15kwh
200 Kom.