Litijska baterija SUNWODA ATRIX 5.1KWH

187.590 RSD
Sa PDV-om
ATRIX 5.12 KWH
332 Kom.
Disponibil

Litijska baterija za fotonaponski pretvarač

Baterie lithium support: Goodwe, Solis, Deye, Luxpower, Megarevo, Afore, Socolar,Growatt 5000ES, Solark, Solplanet, SRNE

https://en.sunwoda.com/article/386/9.html

Količina
Брза куповина

Брза куповина

Litijska baterija SUNWODA ATRIX 5.1KWH (реф. ATRIX 5.12 KWH)

Пошаљите захтев за куповину овог производа. Позваћемо вас ускоро.

Учитавање...

Sunwoda je renomirani proizvođač litijumskih baterija sa impresivnim portfolioom koji uključuje partnerstva sa poznatim kompanijama poput Apple iPhone i Mercedes Benz. Kao vodeći proizvođač baterija, Sunwoda je postao sinonim za kvalitet i inovacije u industriji skladištenja energije. Njihova baterija od 5,2 kWh predstavlja vrhunsko rešenje za efikasno skladištenje energije.

Jedna od najvećih prednosti litijumskih baterija je njihova visoka energetska gustina. Ovo znači da mogu da skladište velike količine energije u relativno malom prostoru. To je od suštinske važnosti u fotonaponskim sistemima, gde prostor često predstavlja ograničavajući faktor. Litijumske baterije omogućavaju skladištenje većih količina energije na manjem prostoru, čime se povećava efikasnost sistema i smanjuju troškovi instalacije.

Sunwoda 5,2 kWh litijumska baterija donosi nekoliko ključnih prednosti. Sa kapacitetom od 5,2 kWh, ova baterija može efikasno skladištiti velike količine energije dobijene iz solarnih panela ili drugih obnovljivih izvora energije. To omogućava veću nezavisnost od mreže i veću iskorišćenost sopstvene proizvedene energije.

Baterija je visoko pouzdana i izdržljiva, što je od izuzetne važnosti za održavanje stabilnosti sistema. Sunwoda je stekla reputaciju kao proizvođač vrhunskih baterija sa visokim performansama i dugim vekom trajanja. Ova baterija poseduje naprednu tehnologiju za upravljanje baterijom, obezbeđujući optimalnu efikasnost i sigurnost.

Instalacija baterije je jednostavna i fleksibilna. Može se lako integrisati u postojeće solarno energetske sisteme ili se može koristiti kao deo novog sistema. Baterija ima kompaktan dizajn, što olakšava njeno postavljanje čak i u prostorima sa ograničenim prostorom. S obzirom na Sunwodinu reputaciju kao vrhunskog proizvođača baterija, možete biti sigurni da dobijate visokokvalitetan proizvod koji ispunjava najviše standarde.

ATRIX 5.12 KWH
332 Kom.

Možda vam se dakođe svidi