Solarni paneli JA SOLAR 420/MR

11.700 RSD
Sa PDV-om
JAM54S30 395-420/MR
775 Kom.
Disponibil

JA Solar - Najpouzdanija Solarna Opcija S najvišim AAA rejtingom u PV Moduletech Bankability rangiranju

Količina
Брза куповина

Брза куповина

Solarni paneli JA SOLAR 420/MR (реф. JAM54S30 395-420/MR)

Пошаљите захтев за куповину овог производа. Позваћемо вас ускоро.

Учитавање...

JA Solar, jedan od vodećih svetskih proizvođača fotonaponskih solarnih panela, nedavno je ostvario veliki uspeh i priznanje. U nedavnom PV Moduletech Bankability rangiranju, JA Solar je dobio najviši AAA rejting, što ga svrstava među najpouzdanije proizvođače solarnih panela na svetu.

PV Moduletech Bankability rangiranje je značajan izvor informacija za investitore i profesionalce u industriji solarnih sistema. Ovo nezavisno rangiranje procenjuje bankabilnost proizvođača solarnih panela, što znači njihovu sposobnost da ostvare dugoročnu i stabilnu proizvodnju energije. Rejting AAA koji je JA Solar dobio odražava visok nivo poverenja i sigurnosti koji pružaju njihovi proizvodi.

Ovo priznanje je rezultat posvećenosti JA Solara prema kvalitetu, inovacijama i izvrsnosti u proizvodnji solarnih panela. Kompanija je usvojila najnaprednije tehnologije i procese proizvodnje, garantujući visoku efikasnost i dugotrajnost svojih panela. Kombinujući vrhunske materijale i preciznu izradu, JA Solar paneli su otporni na vremenske uslove, mehanička oštećenja i druge eksterne faktore.

Njihova bankabilnost nije samo rezultat visokokvalitetnih proizvoda, već i posvećenosti pružanju izvanredne podrške kupcima. JA Solar je poznat po svojoj profesionalnosti i efikasnosti u ispunjavanju zahteva klijenata. Njihov tim stručnjaka pruža sveobuhvatnu tehničku podršku, pomažući klijentima u odabiru pravih panela za njihove specifične potrebe i obezbeđujući im kontinuiranu podršku tokom celog životnog ciklusa solarnog sistema.

Rejting AAA za JA Solar u PV Moduletech Bankability rangiranju dodatno potvrđuje poverenje i podršku koju kompanija dobija od investitora, stručnjaka i kupaca širom sveta. Ova priznanja su od vitalnog značaja za investitore koji žele da osiguraju sigurnost i održivost svog solarnog ulaganja.

https://www.prnewswire.com/news-releases/ja-solar-maintains-aaa-rating-in-pv-moduletech-bankability-report-301801420.html?fbclid=IwAR3ubzEm13obyAI6fTHLKJrIlOJpIZqQBdB_IWs6xpKCjjGRn80iRn2P1qY

https://www.jasolar.com/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=399&id=54

https://www.longi.com/en/news/6880/

https://www.shinetsu.co.jp/en/news/news-release/shin-etsu-chemical-concludes-patent-licensing-agreement-for-the-manufacturing-of-solar-cells/ 

Transportna usluga panela nije uključena u cenu i nije osigurana od strane kompanije!

Ćelije koje su dopirane galijem štite modul od induktivnog i optičkog propadanja, čime se obezbeđuje gubitak snage manji od 2 procenta. Multi-bus dizajn poboljšava efikasnost modula smanjenjem količine struje koja protiče između prstiju i sabirnica, čime se smanjuju gubici na otporu.

JAM54S30 395-420/MR
775 Kom.