Hibridni Off-grid pretvarač Growatt SPF500ES

82.300 RSD
Sa PDV-om
GROWATT 5000 ES
614 Kom.
Disponibil

Hibridni Off-grid pretvarač Growatt SPF500es

Količina
Брза куповина

Брза куповина

Hibridni Off-grid pretvarač Growatt SPF500ES (реф. GROWATT 5000 ES)

Пошаљите захтев за куповину овог производа. Позваћемо вас ускоро.

Учитавање...

Hibridni Off-grid pretvarač Growatt SPF500es je napredan i pouzdan uređaj koji omogućava konverziju energije u off-grid solarnim sistemima. Ovaj pretvarač kombinuje funkcionalnosti invertora i punjača baterija, pružajući fleksibilnost i autonomiju u snabdevanju električnom energijom.

Growatt SPF500es je opremljen naprednim MPPT (Maximum Power Point Tracking) tehnologijom, koja optimizuje efikasnost punjenja baterija iz solarnih panela. Zahvaljujući širokom opsegu ulazne napona od 120V do 450V DC, ovaj pretvarač je kompatibilan sa različitim konfiguracijama solarnih panela.

Sa svojom snagom od 5000 W i efikasnošću od 93%, Growatt SPF500es je u stanju da pouzdano konvertuje DC energiju iz solarnih panela u AC energiju koja se može koristiti za napajanje kućnih ili poslovnih uređaja. Takođe podržava rad u paralelnom modu, omogućavajući proširenje kapaciteta sistema do 30 kW kroz kombinovanje više uređaja.

Ovaj hibridni off-grid pretvarač podržava rad sa litijum-jonskim ili olovnim kiselinim baterijama, pružajući fleksibilnost u izboru energetskog skladištenja. Takođe ima integrisanu zaštitu od prenapona i prekomerne potrošnje baterije, obezbeđujući dugotrajnost i sigurnost sistema.

Growatt SPF500es takođe dolazi sa mogućnošću daljinskog nadzora preko Wi-Fi mreže, omogućavajući korisnicima da prate i kontrolišu svoj off-grid solarni sistem putem pametnog telefona ili računara. Ova funkcionalnost olakšava praćenje performansi sistema i optimizaciju potrošnje energije.

GROWATT 5000 ES
614 Kom.

Možda vam se dakođe svidi