100 KW Growatt Smart Energy Manager

3.888 RSD
Sa PDV-om
GSM100KW
12 Kom.
Disponibil

Growatt Smart Energy Manager (100 KW)

Količina
Брза куповина

Брза куповина

100 KW Growatt Smart Energy Manager (реф. GSM100KW)

Пошаљите захтев за куповину овог производа. Позваћемо вас ускоро.

Учитавање...

Grovatt Smart Energy Manager je uređaj dizajniran za praćenje potrošnje električne energije i upravljanje solarnim sistemima i sistemima za skladištenje energije. Njegova glavna svrha je optimizacija korištenja solarnih resursa i smanjenje izvoza viška energije na električnu mrežu.

Jedna od ključnih funkcija Grovatt Smart Energy Managera je praćenje potrošnje električne energije. Ovaj uređaj pruža detaljne informacije o količini električne energije koju koristite u realnom vremenu. To vam omogućuje da imate uvid u svoju potrošnju i identificirate načine za uštedu energije.

Osim praćenja potrošnje, Grovatt Smart Energy Manager omogućuje ograničavanje izvoza viška energije na mrežu. To je posebno korisno kod komercijalnih solarnih sistema koji žele ograničiti koliko energije šalju natrag u mrežu. Na taj način mogu izbjegavati dodatne troškove ili regulativne zahtjeve koji se odnose na izvoz električne energije.

Uređaj također podržava fleksibilne CT (strujne transformatorske) senzore koji omogućuju precizno mjerenje i kontrolu struje. To je važno jer omogućuje prilagodljivost za različite veličine solarnih sistema i sistema za skladištenje energije. Visoka preciznost kontrole pomaže u osiguravanju optimalnog korištenja dostupne energije i minimiziranju gubitaka.

Sigurnost je također bitan aspekt Grovatt Smart Energy Managera. Uređaj ima ugrađene sigurnosne funkcije koje osiguravaju pouzdanost i zaštitu sustava. To može uključivati ​​zaštitu od prenapona, kratkog spoja i drugih električnih problema koji bi mogli oštetiti solarni sustav ili električnu mrežu.

Sveukupno, Grovatt Smart Energy Manager je namijenjen pružanju naprednog praćenja i upravljanja solarnim sustavima i sistemima za skladištenje energije. Pomaže korisnicima da optimiziraju svoju potrošnju energije, smanje izvoz viška energije i osiguraju sigurnost i pouzdanost svojih sustava.

GSM100KW
12 Kom.