Fotonaponski panel Sharp NU-JC410 1722*1134*35 mm

Šifra proizvoda: NUJC410 Kategorija:

Opis

Novi moduli su pogodni za kratko bočno stezanje okvira i dizajnirani su za stambene, male komercijalne i industrijske krovne instalacije“, navodi proizvođač u saopštenju. „Mala težina i dimenzije čine ove module lakim i pogodnim za transport, rukovanje i instalaciju.“

Modul je proizveden sa belom zadnjom stranom i antirefleksnim, visokopropusnim, kaljenim staklom sa niskim sadržajem gvožđa i eloksiranim aluminijumskim i srebrnim okvirom. Japanski proizvođač je rekao da njegovi polugotovi moduli imaju tri male razvodne kutije umesto jedne; sve sa bajpas diodama. Ove kutije prenose manje toplote gornjim ćelijama, što pomaže da se produži životni vek panela dok istovremeno poboljšavaju ukupne performanse sistema, tvrdi se.

Kompanija je takođe lansirala potpuno crni panel sa izlaznom snagom od 400 W i efikasnošću od 20,5%. NU–JC400B modul je napravljen sa crnim okvirom i crnom zadnjom stranom.

SHARP ima jedinstven dizajn ćelije koji rezultira smanjenim otporom elektroda i nižom strujom, što omogućava veći faktor punjenja.

Garancija:

12 godina garancije na proizvod
25 godina linearne performanse

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Fotonaponski panel Sharp NU-JC410 1722*1134*35 mm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *