Growatt Smart Energy Manager (600KW)

95.192,52 rsd - bez PDV-a

Šifra proizvoda: SEM 600KW Kategorija:

Opis

Growatt Smart Energy Manager 600KW je sistem za upravljanje energijom i nadzor za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora snage do 600 kilovat sati. Razvila ga je kompanija Growatt i dizajniran je da pomogne efikasnom upravljanju proizvodnjom i potrošnjom električne energije.

Glavne karakteristike i funkcionalnost Growatt Smart Energy Manager 600KW uključuju:

Monitoring proizvodnje energije: Sistem može da prati i analizira proizvodnju električne energije iz solarnih panela, vetroturbina ili drugih obnovljivih izvora energije.
Upravljanje potrošnjom energije: Možete da kontrolišete i optimizujete potrošnju energije u svom domu ili poslu.
Bezbednost sistema: Growatt Smart Energy Manager 600KW nudi zaštitu od prenapona, kratkog spoja i drugih električnih problema.
Povezivanje sa spoljnim uređajima: Sistem se može povezati sa drugim uređajima, kao što su baterije za skladištenje energije ili električni automobili, kako bi se povećala energetska efikasnost.
Daljinsko upravljanje: Growatt Smart Energy Manager 600KW nudi mogućnost daljinskog upravljanja i nadgledanja preko mobilne aplikacije ili veb interfejsa.
Ovaj sistem može pomoći da se obezbedi efikasnije korišćenje obnovljive energije i smanji zavisnost od tradicionalnih izvora električne energije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Growatt Smart Energy Manager (600KW)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *